+358505477398

helsinkiboats logo

MENU

Helsinki Boats – Meriseikkailuja jahdilla Helsingin edustalla

Miten vuokrata jahti tai vene Helsingin edustalla?

Haaveiletko unohtumattomasta meriseikkailusta Helsingin edustalla? Helsinki Boats tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden vuokrata huvijahdin ja nauttia merellisestä elämyksestä yhdessä ystäviesi tai perheesi kanssa. Tässä artikkelissa kerromme sinulle, miten voit vuokrata jahdin ja mitä sinun tulee ottaa huomioon ennen seikkailua vesillä.

Jahdin vuokraaminen – ensimmäiset askeleet

Ensimmäinen askel jahdin vuokrauksessa on tutustuminen Helsinki Boatsin tarjoamaan venevalikoimaan. Käy läpi eri vaihtoehdot, niiden koko ja varustelutaso sekä hinnat. Helsinki Boatsilla on laaja valikoima jahteja, joista voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Huvijahdin koko riippuu seurueesi koosta ja tarpeistasi, joten valitse vene, joka tarjoaa riittävästi tilaa ja mukavuutta kaikille matkustajille. Helsinki Boatsin ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua valitsemaan juuri sopivan jahdin tarpeisiisi.

Kun olet valinnut sopivan jahdin, voit tehdä varauksen Helsinki Boatsin verkkosivujen kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Varauksen yhteydessä sinulta pyydetään henkilötietoja ja tietoja vuokra-ajankohdasta. Muista myös ilmoittaa mahdollisista erityistoiveista ruoan suhteen, jotta kokki voi valmistella juuri sinun seurueellesi sopivat makuelämykset.

Valmistaudu seikkailuun vesillä

Ennen kuin astut jahdin kannelle, varmista että olet tehnyt tarvittavat valmistelut. Helsinki Boats huolehtii turvallisuudesta vesillä, mutta sinun tulee ottaa huomioon muutamia asioita ennen lähtöä. Tarkista sääennuste etukäteen ja varaa vaatteet, jotka sopivat veneilyyn. Muista myös suojata itsesi auringolta ja varata mukaan aurinkorasvaa ja muita tarvittavia suojavarusteita.

Helsinki Boats tarjoaa kaikille matkustajille vakuutuksen, joka turvaa loukkaantumis- tai onnettomuustilanteissa. Muista kuitenkin aina matkavakuutus, joka kattaa myös muut mahdolliset tilanteet.