+358505477398

helsinkiboats logo

MENU

Helsinkiboats -Veneajelu Helsinki

DAYCRUISER

Vuokraa yksityinen venekyyti Suomenlinnaan,Lonnaan tai vaikkapa Pihjalasaareen alkaen 200€.  Veneen ketteryyjen ja kokoluokan vuoksi pääsemme tutustumaan  saariston erikoisimpiin helmiin ja salaisiin poukamiin. Pääset myös tutustumaan kanaviin, josta Helsinki avautuu aivan uudesta näkökulmasta. Italialaistyyliseen daycruiseriin voit ottaa mukaan tai tilata meiltä omat kevyet piknik-eväät & alkoholittomat juomat ja ihailla upeaa kesäistä saaristoa ja pulahtaa vaikkapa uimaan!

Tähän veneeseen mahtuu 5 matkustajaa.

Meiltä löytyy laaja kattaus myös muita erikokoisia veneitä,jahteja ja muita aluksia jopa 35:lle jokaiseen makuun ja hintaan. Kysy Lisää !

Veneajelu Helsinki, Helsinkiboats
helsinkiboats logo

Helsinkiboats -Veneajelu Helsinki

Veneajelut helsingissä

Daycruiserimme tarjoaa ainutlaatuisen tavan kokea Helsingin saaristo klassisella tyylillä. Loistava valinta pienemmälle porukalle 1-9hlöä. Hääkuljetukset, merkkipäivä, sightseeing, kuljetukset ja esim. merituhkaukset.

Hinnat:

  KYSY PÄIVÄN TARJOUS LAAJASTA VALIKOIMASTAMME

Sisältää kapteenin, polttoaineen ja loppusiivouksen.

HELSINKI BOATS - Veneen VUOKRAUS

Kuvagalleria

Kapteeni

CEO & Capitano Marco

Kipparina teitä palvelee Capitano Marco, jolle voitte kertoa toiveidenne merireitin Helsingin saaristossa tai asiantunteva kipparimme valitsee merimatkan kohteet puolestasi. Miehistö on kielitaitoitoista ja ovat kokeneita tekijöitä, joille täsmällisyys, laadusta tinkimättömyys ja ovat osa DNA:ta. Marco on kokenut merenkävijä Suomen vesistöissä sekä maailmankin merillä, aina Lapin vesistöistä Australian merellisen maailman asiantuntemukseen saakka. Kokenut kipparimme Marco miehistöineen toivottaa teidät lämpimästi tervetulleiksi merellisten elämysten äärelle <3

Capitano Marco

Asiakkaiden kokemuksia