Helsinkiboats -Veneajelu Helsinki

DAY-CRUISER

Varmistamme, että näet parhaiten varjeltuja salaisuuksia, joita saaristolla on tarjottavanaan. Aidompaa  luontokokemusta  on vaikea saada. Max 5 hengelle. Venevuokraukseen sisältyy aina kapteeni ja polttoaine.

Classic

Cruiser

Helsinkiboats -Veneajelu Helsinki

Veneajelut helsingissä

Daycruiser tarjoaa ainutlaatuisen tavan kokea Helsingin saaristo klassisella tyylillä. Loistava valinta pienemmälle porukalle päivä cruisailuun.

Hinnat alkaen:

2h 360€ + alv 10%
3h 460€ + alv 10%
4h 560€ + alv 10%

Sisältää kapteenin ja bensat

max 5 hlö

3H Veneajelu
3 tunnin veneajelun aikana voit tutustua upean Helsingin saaristoon ja joihinkin sen salaisuuksita joihin pääsee vain pienellä veneellä. Voit istua mukavilla nahkaistuimilla tai ottaa aurinko aurinkopatjoilla.
4H Venejalu
4h Veneajelun aikana pääset tutustumaan Helsingin saariston parhaiten varjeltuihin salaisuuksiin, rantautumaan syrjäisellä saarella, jossa on sauna, upeaa luontoa ja grillaus mahdollisuus.
Koko päivän veneajelu
Tämän matkan aikana voimme harrastaa joko wakeboardia tai polvilautailua. Vaihtoehtoisesti voimme tutustua kauniiseen järveen keskellä Pentalan saarta tai vierailla saaristoravintolassa tai vaikkapa saunoa.
Veneajelu toiveidesi mukaan
Voimme räätälöidä kokemuksen toiveidesi mukaan. Esimerkiksi voimme vierailla eri saarilla, grillata ja saunoa.

Helsinkiboats -Veneajelu Helsinki

Elämyksiä merellä

Helsingin saaristo on kuuluisa upeasta Unescon maailmanperintökohteesta Suomenlinnasta sekä saarista kuten Pihlajasaari ja Isosaari, johon pääsee nopeasti upeaa maisemareittiä pitkin yhteyslautalla.

Veneretkellä pääset rentoutumaan maistuvien picnic-eväiden kanssa kyytipoikana lasillinen kuohuvaa nauttien samalla aivan uskomattomasta luonnon kauneudesta.

Upeat pienet luodot ja saaret ovat usein täysin tyhjiä, joten saat sen tunteen kuin olisit autiolla saarella kaukana kaupungin sykkeestä.

Harvojen tiedossa olevat luodot ovat kokemisen arvoisia, koska niiden luonto on jotain sellaista mihin muualla et tule kokemaan. Tarkkaan salaisuutena varjelluissa lokaatioissa voi jopa saunoa privaatisti ja viettää ”Robinson Crusoe” hetkiä tai bongailla lintuja. Nämä kätketyt timantit, kuten ”erämaa” saunat ovatkin luotojen kruunuja!

Grillauspaikkojakin on tarjolla ja voitkin valita, haluatko grillailla vai haluatko vain nauttia luonnosta chillisti ammattikokin loihtiessa grillattavista aivan uudenlaisilla makuelämyksillä. Todellista lähiruokaa nauttien.

Tiesitkö, että voit merellisen veneretken aikana pulahtaa kirkasvetiseen järveen, jossa ei ole tietoakaan suolavedestä? Usein tässä pienessä järvessä lämpötila nousee huomattavasti korkeammalle kuin meressä. Näin myös seurueen vilukissatkin uskaltautuvat makeaan veteen polskimaan ja elämys on vailla vertaansa.

katso HELSINKIBOATS SHOWCASE VIDEO

Helsinkiboats -Veneajelu Helsinki

Kuvagalleria

the CAPTAIN

Capitano Marco

Olen veneillut yli 20 vuotta Lapissa, Helsingin seudulla ja myös Sydneyssä Australiassa. ”veneily on osa DNA:tani”

Olen innoissani voidessani näyttää Helsingin parhaiten varjeltuja salaisuuksia, joita kauniilla saaristollamme on tarjottavanaan.

asiakas kokemuksia