+358505477398

helsinkiboats logo

MENU

HELSINKI BOATS - JAHDIN VUOKRAUS

Luxus-
jahti

Helsinki Boatsin monipuolisesta jahti- ja venevalikoimasta löytyy jokaiselle kukkarolle ja tyylille sopiva alus. Kysy lisää !

Jahdilla voit nautiskella upeista makuelämyksistä, jotka
jahdin huippukokki valmistaa paikan päällä. Laadukas ja vastuullisesti tuotettu ruoka on meille suuri ylpeyden aihe ja yksi toimintamme kulmakivistä. Ruoka valmistetaan veneessä tuoreena kauden parhaista raaka-aineista. Otamme toki huomioon erityistoiveet.

Tässä esittelyssä laadukas ja ylellinen Sunseeker Manhattan, joka tarjoaa ainutlaatuisen veneilykokemuksen kolmessa kerroksessa. Huvijahdissa on mm.täysikokoinen keittiö, kaksi kylpyhuonetta, yläohjaamo ja kolme hyttiä. Mukavuutta lisää myös sisätilojen ilmastointi ja lämmitys. Niinpä meidän kausi alkaa jo huhtikuun lopulla ja kestää aina marraskuun alkuun.

Luksusjahti on erittäin monikäyttöinen, merikelpoinen ja ketterä alus. Sekä kolmanteen kerrokseen 5m korkeuteen flydeckille että sisätiloihin mahtuu 12 henkilöä yhtäaikaa. 

Pystymme myös toteuttamaan risteilyjä monipuolisen kalustomme ansiosta jopa kymmenille asiakkaille.

SUNSEEKER MANHATTAN

16.5m pitkä
4,8m leveä
5m korkea

 

helsinkiboats logo

HELSINKIBOATS - JAHDIN VUOKRAUS

RISTEILYPAKETIT

Kun haluat tarjota asiakkaillesi, henkilökunnalle tai ystävillesi todellisen luksuskokemuksen niin silloin tyylikäs kolme kerroksinen Sunseeker Manhattan on oikea valinta. 

Hinnat:

KYSY PÄIVÄN TARJOUS 

Sisältää kapteenin, host / chef ja polttoaineet

 

Itäisen Helsingin helmet ja Helsingin nähtävyydet

Kun köydet irtoaa vapaus koittaa 🙂 Jahdin tilavat 3 kerrosta takaavat ainutlaatuisen ja monipuolisen elämyksen. Risteilyn reitti suuntautuu Itä-Helsingin kauniiseen saaristoon. Voitte myös esittää toiveita kohteista. Risteilyn aikana pääsette näkemään mm. Kulosaaren, Lonnan, Suomenlinnan, Kaivopuiston, Jollaksen,Tammisalon ja upean Villingin.

Voitte myös tilata lounas- tai illalismenun catering-sivultamme tai keittiömestarimme voi valmistaa oman menun toiveidenne mukaan. Halutessanne voitte myös tilata veneelle musiikillisia elämyksiä. KESTO: 2-6h

Koko päivän risteily

Koko päivän aikana pääsette nauttimaan hulppeista maisemista korkealta flydeckiltä yli 5 metrin korkeudelta, josta avautuvat upeat maisemat kauas ilman esteitä. Risteilyn reitti voidaan toteuttaa toiveiden mukaan joko itään tai länteen. Voitte myös antaa kapteenille vapaat kädet. Risteilyn aikana pääsette näkemään esim. Lonnan, Suomenlinnan, Kaivopuiston, Pihlajasaaren ja upean Suvisaariston Espoossa unohtamatta hulppean Westendin merenrantataloja. Lisäksi Itä-Helsingin saariston helmet tulevat tutuksi.

Teillä on myös mahdollisuus vierailla esim. Porvoossa tai vaikkapa saunoa saaressa.

Voitte myös tilata lounas- tai illalismenun catering-sivultamme tai keittiömestarimme voi valmistaa oman menun toiveidenne mukaan. Halutessanne voitte myös tilata veneelle musiikillisia elämyksiä.

HELSINKIBOATS - JAHDIN VUOKRAUS

Kuvagalleria

HELSINKIBOATS SHOWCASE VIDEO

Kapteeni

Capitano Marco

Kipparina teitä palvelee Marco, jolle voitte kertoa toiveidenne merireitin Helsingin saaristossa tai asiantunteva kipparimme valitsee merimatkan kohteet puolestasi.

Miehistö on kielitaitoitoista ja he ovat kokeneita tekijöitä, joille täsmällisyys ja laadusta tinkimättömyys ovat osa heidän DNA:ta.

Marco on kokenut merenkävijä Suomen vesistöissä sekä maailmankin merillä, aina Lapin vesistöistä Australian merellisen maailman asiantuntemukseen saakka.

Kokenut kipparimme Marco miehistöineen toivottaa teidät lämpimästi tervetulleiksi merellisten elämysten äärelle <3

Capitano Marco

Asiakkaiden kokemuksia