HELSINKIBOATS - JAHDIN VUOKRAUS

LUKSUS-
jahti

Sunseeker Manhattan 52 tarjoaa ylellisen charter-kokemuksen 12 hengelle. Huvijahdissa on täysikokoinen keittiö, kaksi kylpyhuonetta, yläohjaamo ja kolme hyttiä. Kokkimme / VIP-emäntämme voi valmistaa viiden tähden illalliskokemuksen.

luxury

experience

HELSINKIBOATS - JAHDIN VUOKRAUS

Risteilypaketit

Kun haluat tarjota asiakkaillesi, henkilökunnalle tai ystävillesi todellisen luksuskokemuksen niin silloin Sunseeker Manhattan 52 on oikea valinta. 

Hinnat alkaen:

2h 1380€ + alv 10%
3h 2070€ + alv 10%
4h 2760€ + alv 10%

Sisältää kapteenin ja bensat

max 12 hlö

3H Risteily
3 tunnin risteilyllä voit nauttia Helsingin saariston upeista nähtävyyksistä. Risteilyn aikana voitte nähdä esimerkiksi Suomenlinnan ja Vallisaaren. Capitano Marco laatii matkasuunnitelman ja aikataulun toiveidenne mukaan. Voitte tilata lounas - tai illallismenun esimerkkivaihtoehdoistamme tai kokkimme voi valmistaa teille oman menun toiveidenne mukaan.
4H Risteily
Neljän tunnin risteilyllä voit nauttia Helsingin saaristossa upeista nähtävyyksistä. Capitano Marco laatii matkasuunnitelman ja aikataulun toiveidenne mukaan. Voitte tilata lounas - tai illallismenun esimerkkivaihtoehdoistamme tai kokkimme voi valmistaa teille oman menun toiveidenne mukaan.
Koko päivän risteily
Koko päivän risteilyllä risteilyllä on mahdollista tutustua Helsingin saaristoon laajemmin ja nauttia sen upeista nähtävyyksistä. Capitano Marco laatii matkasuunnitelman ja aikataulun toiveidenne mukaan. Voitte tilata lounas - tai illallismenun esimerkkivaihtoehdoistamme tai kokkimme voi valmistaa teille oman menun toiveidenne mukaan.
Täysin räätälöity risteily
Risteilypaketti toteutettuna täysin toiveidenne mukaan.

Katso HELSINKIBOATS SHOWCASE VIDEO

HELSINKIBOATS - JAHDIN VUOKRAUS

Kuvagalleria

the CAPTAIN

Capitano Marco

Olen HelsinkiBoatsin perustaja. Olen todella rento, helposti lähestyttävä ja myös iloinen saadessani tarjota parasta mahdollista palvelua. Olen veneillut yli 20 vuotta Lapissa, Helsingin seudulla ja myös Sydneyssä Australiassa. ”veneily on osa DNA:tani”

Olen innoissani voidessani näyttää parhaiten varjeltuja salaisuuksia, joita kauniilla saaristollamme on tarjottavanaan

ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA