+358505477398

helsinkiboats logo

MENU

Suomenlinnan historialliset veneretket

Matka menneisyyteen

Suomenlinna on yksi Suomen merkittävimmistä historiallisista kohteista. Tämä merilinnoitus on ollut tärkeä osa Helsingin historiaa jo vuosisatojen ajan. Veneretki Suomenlinnaan tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua tähän upeaan kohteeseen mereltä käsin.

Helsinki Boatsin kanssa pääset kokemaan Suomenlinnan aivan uudella tavalla. Meidän ylellinen jahti tarjoaa mukavuutta ja tyyliä, joka tekee matkasta unohtumattoman. Voit nauttia upeista maisemista ja samalla oppia lisää Suomenlinnan rikkaasta historiasta.

Ylellinen jahti ja herkulliset makuelämykset

Meidän Sunseeker Manhattan -jahti on täydellinen valinta, kun haluat nauttia Suomenlinnan historiallisista veneretkistä. Tämä kolmen kerroksen luksusjahti tarjoaa kaikki mukavuudet, joita voit toivoa. Täysikokoinen keittiö, kaksi kylpyhuonetta ja kolme hyttiä takaavat, että matkasi on mahdollisimman mukava.

Jahtimme huippukokki valmistaa herkullisia aterioita paikan päällä. Käytämme vain tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita, jotka ovat kauden parhaita. Erityistoiveet otetaan aina huomioon, joten voit nauttia juuri sellaisista makuelämyksistä kuin haluat.

Uskomattomia kokemuksia merellä

Helsinki Boatsin kanssa saat uskomattomia kokemuksia merellä. Veneretkemme Suomenlinnaan ovat täydellinen tapa viettää aikaa ystävien tai perheen kanssa. Voit rentoutua ja nauttia merellisestä tunnelmasta samalla, kun opit lisää Suomenlinnan historiasta.

Jahtimme on erittäin monikäyttöinen ja merikelpoinen, joten voimme tarjota risteilyjä jopa 35 henkilölle. Flydeckille ja sisätiloihin mahtuu mukavasti 12 henkilöä yhtäaikaa, joten tilaa riittää kaikille. Ilmastointi ja lämmitys takaavat mukavuuden säästä riippumatta.

Veneretkien monipuolisuus

Suomenlinnan historialliset veneretket tarjoavat monipuolisia elämyksiä. Voit valita erilaisia reittejä ja ohjelmia, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Meidän asiantunteva henkilökunta auttaa sinua suunnittelemaan täydellisen retken.

Voit esimerkiksi yhdistää veneretken opastettuun kierrokseen Suomenlinnassa. Näin saat syvällisemmän käsityksen tämän upean kohteen historiasta ja merkityksestä. Tai voit nauttia rauhallisesta päivästä merellä, ihaillen kauniita maisemia ja nauttien herkullisista aterioista.

Varaa unohtumaton veneretki

Helsinki Boatsin kanssa veneretki Suomenlinnaan on helppo varata. Meidän verkkosivuiltamme löydät kaikki tarvittavat tiedot ja voit tehdä varauksen kätevästi verkossa. Tarjoamme joustavia aikatauluja ja erilaisia paketteja, jotka sopivat kaikille.

Älä odota, vaan varaa unohtumaton veneretki jo tänään. Tule kokemaan Suomenlinnan historia ja nauttimaan ylellisestä jahtimatkasta meidän kanssamme. Tämä on elämys, jota et halua jättää väliin!