+358505477398

helsinkiboats logo

MENU

Älä tyydy keskinkertaiseen: Helsinki Boats tarjoaa vastuullisesti tuotetun luksusjahtielämyksen

Laadukas ja vastuullisesti tuotettu luksusjahtielämys

Oletko kyllästynyt keskinkertaiseen ja haluaisit kokea jotain todella ainutlaatuista? Helsinki Boats tarjoaa vastuullisesti tuotetun luksusjahtielämyksen, joka tyydyttää vaativimmankin veneilijän tarpeet. Olemme erikoistuneet jahdin vuokraukseen ja haluamme tarjota asiakkaillemme unohtumattomia merellisiä kokemuksia.

Meidän missionamme on tarjota asiakkaillemme merellisiä veneilyelämyksiä, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Helsinki Boatsin charterveneillä voit tehdä monenlaisia risteilyjä ja järjestää erilaisia tilaisuuksia. Halusitpa sitten järjestää yrityksen kokouksen, edustustilaisuuden, virkistyspäivän, polttarit, häät tai nauttia auringonlaskun kauneudesta merellä, meillä on tarjolla vaihtoehtoja jokaiseen tilanteeseen.

Laadukasta ruokaa huippukokkimme valmistamana

Helsinki Boatsin luksusjahteilla pääset nauttimaan myös upeista makuelämyksistä, jotka jahdin huippukokki valmistaa paikan päällä. Laadukas ja vastuullisesti tuotettu ruoka on meille suuri ylpeyden aihe ja yksi toimintamme kulmakivistä. Käytämme valmistuksessa aina kauden parhaita raaka-aineita ja otamme huomioon myös erityistoiveet.

Jahtimme tarjoavat ensiluokkaista mukavuutta ja tilaa jopa 12 hengelle. Sunseeker Manhattan on kolmikerroksinen huvijahdi, jossa on täysikokoinen keittiö, kaksi kylpyhuonetta, yläohjaamo ja kolme hyttiä. Sisätiloissa on ilmastointi ja lämmitys, joten voit nauttia mukavista olosuhteista riippumatta siitä, mihin aikaan vuodesta päätät hypätä jahdin kyytiin. Jahdilla pääset myös nauttimaan upeista maisemista kattojen korkeudelta flydeckiltä.

Kokonaisvaltainen palvelu ja monipuolinen kalusto

Helsinki Boatsin kausi alkaa jo huhtikuun lopulla ja kestää aina marraskuun alkuun, joten unohtumattoman meriseikkailun voi kokea lähes ympäri vuoden. Luksusjahdilla ei ole rajoituksia, sillä se on erittäin monikäyttöinen, merikelpoinen ja ketterä alus. Sekä flydeckille että sisätiloihin mahtuu 12 henkilöä yhtäaikaa, joten voit jakaa tämän upean kokemuksen ystävien, perheen tai kollegoiden kanssa.

Helsingin Boatsin kalustosta löytyy myös muita vaihtoehtoja, joten pystymme toteuttamaan risteilyjä ja merikuljetuksia jopa 35 hengelle. Olitpa sitten suunnittelemassa yrityksesi tilaisuutta tai henkilökohtaista juhlaa merellä, meidän laajasta valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Varaa luksusjahtielämys Helsinki Boatsilta

Älä tyydy keskinkertaiseen, vaan koe jotain todella ainutlaatuista ja unohtumatonta. Helsinki Boats tarjoaa vastuullisesti tuotetun luksusjahtielämyksen, joka täyttää vaativammankin veneilijän toiveet. Ota yhteyttä ja varaa oma meriseikkailusi Helsinki Boatsilta. Tarjoamme sinulle kokonaisvaltaisen palvelun, laadukkaan ruoan ja unohtumattoman venematkan upeissa maisemissa.

Tule nauttimaan merestä kanssamme ja kokea elämän pisimmät ja mieleenpainuvimmat hetkesi luksusjahdilla Helsingin vesistöissä. Helsinki Boats on luotettava kumppani, joka tekee kaikkensa, jotta veneilyelämyksesi olisi täydellinen.